Buffet menu Forretter Tarteletter med høns i aspargesTunmousse med salat og dressingKold torskeanretning med rejer og dressing ( + 15,-)Hønsesalat på ananas Spansk Serrano med sprøde salater, melon og dressingKyllingesalat på sprøde salater med karry og baconKlassisk rejecocktail med store rejer, asparges ( + 10,-)Røget dyrekølle på sprød salat med bær og marinade ( + 10,-)Hvidløgsmarinerede kæmperejer på sprød salat med hot chillidressing ( + 15,-)Der serveres brød til alle forretter Hovedretter FlæskestegSvinekam stegt som vildtMarineret kalkunbrystSvinemørbrad a la creme med svampe (+ 15,-)Glaseret skinke Kogt hamburgerrygKyllingebryst Helstegt Kalveculotte med timianLammekølle med rosmarin Helstegt oksefilet ( + 15,-)Coq au vin – Unghane i rødvin med løg og urter, bacon og svampe ( + 15,-) Garniture Broccolisalat med baconGulerrodssalatBlandet salat med mormordressingSpidskålsalat med æbler og tranebærRødkålssalat med appelsin og valnødderBulgursalat med forårsløg og rød peberPastasalat Coleslaw med hjemmerørt dressingBagte rodfrugterTimian gulerødderBønner med bacnÆrter med perleløgFlødekartofler med hvidløgSaltbagte kartoflerProvence kartofler med timianPommes fritesKartoffelbåde med skrælKlassisk dansk kartoffelsalatSmå nøddebagte kartoflerRødvinssauceBearnaise sovsSvampe flødesovsFløde/sky sovs Desserter Trifli med bær, creme, makroner og flødeGuldkage med hindbær og flødeskumChokoladekage med friske frugterChokoladekage med rørt isPæretærte med cremefraicheÆbletærte med cremefraicheGammeldags æblekage med flødeskumRabarbertærte med cremefraicheFrugtsalat med vaniljecremeHjemmelavet is med bærsovs Oste Fransk Brie med druer2 slags oste med druer og oliven ( + 10,-)2 slags oste med druer og oliven og nødder ( + 20,-)