Kold torskeanretning med rejer og dressing ( + 15,-)
Hønsesalat på ananas
Spansk Serrano med sprøde salater, melon og dressing
Kyllingesalat på sprøde salater med karry og bacon
Klassisk rejecocktail med store rejer, asparges ( + 10,-)
Røget dyrekølle på sprød salat med bær og marinade ( + 10,-)
Hvidløgsmarinerede kæmperejer på sprød salat med hot chillidressing ( + 15,-)
Der serveres brød til alle forretter
Hovedretter
Flæskesteg
Svinekam stegt som vildt
Marineret kalkunbryst
Svinemørbrad a la creme med svampe (+ 15,-)
Glaseret skinke
Kogt hamburgerryg
Kyllingebryst
Helstegt Kalveculotte med timian
Lammekølle med rosmarin
Helstegt oksefilet ( + 15,-)
Coq au vin – Unghane i rødvin med løg og urter, bacon og svampe ( + 15,-)
Garniture
Broccolisalat med bacon
Gulerrodssalat
Blandet salat med mormordressing
Spidskålsalat med æbler og tranebær
Rødkålssalat med appelsin og valnødder
Bulgursalat med forårsløg og rød peber
Pastasalat
Coleslaw med hjemmerørt dressing
Bagte rodfrugter
Timian gulerødder
Bønner med bacn
Ærter med perleløg
Flødekartofler med hvidløg
Saltbagte kartofler
Provence kartofler med timian
Pommes frites
Kartoffelbåde med skræl
Klassisk dansk kartoffelsalat
Små nøddebagte kartofler
Rødvinssauce
Bearnaise sovs
Svampe flødesovs
Fløde/sky sovs
Desserter
Trifli med bær, creme, makroner og fløde
Guldkage med hindbær og flødeskum
Chokoladekage med friske frugter
Chokoladekage med rørt is
Pæretærte med cremefraiche
Æbletærte med cremefraiche
Gammeldags æblekage med flødeskum
Rabarbertærte med cremefraiche
Frugtsalatmedvaniljecreme
Hjemmelavet is med bærsovs
Oste
Fransk Brie med druer
2 slags oste med druer og oliven( + 10,-)
2 slags oste med druer og oliven og nødder( + 20,-)
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.OkPrivatlivspolitik