Buffet menu

Forretter

  • Tarteletter med høns i asparges
  • Tunmousse med salat og dressing
  • Kold torskeanretning med rejer og dressing ( + 15,-)
  • Hønsesalat på ananas  
  • Spansk Serrano med sprøde salater, melon og dressing
  • Kyllingesalat på sprøde salater med karry og bacon
  • Klassisk rejecocktail med store rejer, asparges ( + 10,-)
  • Røget dyrekølle på sprød salat med bær og marinade ( + 10,-)
  • Hvidløgsmarinerede kæmperejer på sprød salat med hot chillidressing ( + 15,-)

Der serveres brød til alle forretter

Hovedretter

  • Flæskesteg
  • Svinekam stegt som vildt
  • Marineret kalkunbryst
  • Svinemørbrad a la creme med svampe (+ 15,-)
  • Glaseret skinke 
  • Kogt hamburgerryg
  • Kyllingebryst 
  • Helstegt Kalveculotte med timian
  • Lammekølle med rosmarin 
  • Helstegt oksefilet ( + 15,-)
  • Coq au vin – Unghane i rødvin med løg og urter, bacon og svampe ( + 15,-)

Garniture

  • Broccolisalat med bacon
  • Gulerrodssalat
  • Blandet salat med mormordressing
  • Spidskålsalat med æbler og tranebær
  • Rødkålssalat med appelsin og valnødder
  • Bulgursalat med forårsløg og rød peber
  • Pastasalat 
  • Coleslaw med hjemmerørt dressing
  • Bagte rodfrugter
  • Timian gulerødder
  • Bønner med bacn
  • Ærter med perleløg
  • Flødekartofler med hvidløg
  • Saltbagte kartofler
  • Provence kartofler med timian
  • Pommes frites
  • Kartoffelbåde med skræl
  • Klassisk dansk kartoffelsalat
  • Små nøddebagte kartofler
  • Rødvinssauce
  • Bearnaise sovs
  • Svampe flødesovs
  • Fløde/sky sovs

Desserter

  • Trifli med bær, creme, makroner og fløde
  • Guldkage med hindbær og flødeskum
  • Chokoladekage med friske frugter
  • Chokoladekage med rørt is
  • Pæretærte med cremefraiche
  • Æbletærte med cremefraiche
  • Gammeldags æblekage med flødeskum
  • Rabarbertærte med cremefraiche
  • Frugtsalat  med  vaniljecreme
  • Hjemmelavet is med bærsovs 

Oste

  • Fransk Brie med druer
  • 2 slags oste med druer og oliven  ( + 10,-)
  • 2 slags oste med druer og oliven og nødder  ( + 20,-)