Aftenmenu

Aftenmenu

Serveres fra kl. 17.00 til kl. 20.00 (I højsæson kl. 17.00 til kl. 21.00)

Husets specialitet – Fiskekasse

fiskekassen er fyldt med frisk og lokal fangst. Rødspættefilet, fiskefrikadelle, Varmrøget laks, Varmrøget sild, Håndpillede Læsø rejer. Fiskekassen serveres på en sprød salat med citron, pickles og hjemmerørt remoulade, mayonnaise, brød og smør.

Kr. 198,-

Forretter

MorMors rejecoktail

Kr. 89,-

Varmrøget Laks

på sprød salat

Kr. 109,-

Mormors salat

serveres med aioli, brød og smør

Kr. 109,00

Tilkøb af varmrøget laks eller kyllingebryst Kr. 50,-

Hvidvinsdampede muslinger

serveres med urter og brød

Kr. 119,-

Brød med smør

Kr. 39,-

Hovedretter

Stjerneskud

steget og dampede rødspættefiletter på ristet brød. Anrettes med håndpillede rejer, hjemmerørt dressing, asparges og røget laks

Kr. 159,- / (Stort) Kr. 189,-

Husets burger

hakkebøf, salat, rødløg, aioli, agurkerelish, revne gulerødder, serveres med pommes og ketchup

Kr. 159,-

Pasta med kyllingebryst

snittede grøntsager, fløde og hvidløg, serveres med grøn salat

Kr. 169,-

Herregårdsbøf

bøf af hakket oksefars, serveres med grove pommes, salat, ærter og sauce bearnaise

Kr. 189,-

Wienersnitsel

skåret af kalveinderlår serveres med wienerdreng, stegte kartofler, ærter og smørsovs

Kr. 229,-

Bøf af Oksefilet

serveres med sprød salat, grove pommes frites og sauce bearnaisesovs

Kr. 249,-

Hel pandestegt Rødspætte (Sæson)

serveres med hvide kartofler, tyttebær og smørsovs, dagens grønt og persille

Kr. 239,-

Rødspættefilet friteret

serveres med grove pommes, salat, citron og remoulade

Kr. 159,-

Dagens Lokale friske Fangst

serveres med kartofler, grønt, og sauce Hollandaise

Kr. 255,-

Dagens tavlemenu

spørg betjeningen