Aftenmenu

Aftenmenu

Serveres fra kl. 17.00 til kl. 20.00 (I højsæson kl. 17.00 til kl. 21.00)

Husets specialitet – Fiskekasse

fiskekassen er fyldt med frisk og lokal fangst. Rødspættefilet, fiskefrikadelle, Varmrøget laks, Varmrøget sild, Håndpillede Læsø rejer. Fiskekassen serveres på en sprød salat med citron, pickles og hjemmerørt remoulade, mayonnaise, brød og smør.

Kr. 198,00

Forretter

MorMors rejecoktail

Kr. 89,-

Varmrøget Laks

på sprød salat

Kr. 109,-

Mormors salat

serveres med aioli, brød og smør

Kr. 109,00

Tilkøb af varmrøget laks eller kyllingebryst kr. 50,-

Hovedretter

Stjerneskud

steget og dampede rødspættefiletter på ristet brød. Anrettes med håndpillede rejer, asparges og røget laks.

Kr. 149,- / kr. 189,-

Husets burger

med pommes og ketchup

Kr. 159,-

Pasta med kyllingebryst

serveres i cremet sauce med hvidløg og grøntsager

Kr. 179,-

Herregårdsbøf

af hakket oksefars med pommes, salat, ærter og bearnaise

Kr. 169,-

Wienersnitsel

skåret af kalvefilet med wienerdreng, brasede kartofler, ærter og smørsovs

Kr. 229,-

Bøf af Oksefilet

serveres med dagens kartoffel og grønt samt bearnaisesovs

Kr. 259,-

Hel pandestegt Rødspætte

serveres med nye kartofler, tyttebær og smørsovs

Kr. 229,-

Rødspættefiletter

serveres med pommes, salat og remoulade

Kr. 159,-