Hovedretter

Hovedretter

Glaseret Hamburgerryg

serveres med hvide kartofler, årstidens grøntsager og aspargessauce

Kr. 149,00

Flæskesteg

med rødkål, hvide og brunede kartofler, skysauce og franske kartofler

Kr. 149,00

Svinekam stegt som vildt

serveres med waldorfsalat, tyttebær, hvide og brunede kartofler samt vildtsovs

Kr. 159,00

Marineret kalkunbryst

med saltbagte kartofler og blandet salat af årstidens grønt

Kr. 159,00

Glaseret herregårdsskinke

med valgfri kartoffel og blandet grøn salat

Kr. 159,00

Gammeldags oksesteg

med hvide og brunede kartofler hertil bønner, tyttebær, surt, glaserede perleløg og flødesauce

Kr. 159,00

Kalvesteg

med hvide kartofler, waldorfsalat, flødesauce og årstidens grøntsager

Kr. 159,00

Sprængt oksebryst

med flødepeberrodssauce hvide kartofler og dampede grøntsager

Kr. 169,00

Helstegt oksefilet

med valgfri kartoffel, årstidens grøntsager og valgfri sauce

Kr. 178,00

Helstegt kalvefilet

med valgfri kartoffel, årstidens grøntsager og valgfri sauce

Kr. 189,00

Lammekølle

stegt med persille og hvidløg. Hertil flødekartofler og blandet salat af årstidens grønt

Kr. 198,00

Dyreryg

serveres med stegte kartofler, bønner, champignons, waldorfsalat og tyttebær hertil vildtsauce

Kr. 210,00