Buffet

Buffet

Vores helt nye buffet koncept gør vi det nemt for dig at forkæle dine gæster med et væld MorMors lækre retter.

Alt er lavet fra bunden med gode friske råvarer

Det er nemt at gå til, du sammensætter bare dine livretter og vi laver maden.

  1. vælg den buffet størrelse der passer til dit arrangement
  2. vælg blandt de lækre retter
  3. glæd dig til festen og den gode mad

OBS: minimum 15. kuverter

Buffet 1

  • 1 forret
  • 1 hovedret
  • 3 garniture/ tilbehør
  • 1 dessert

Kr. 199,-

Buffet 2

  • 2 forretter eller ost 
  • 1 hovedret
  • 3 garnitutre/ tilbehør
  • 1 dessert

Kr. 239,00

Buffet 3

  • 3 forretter eller oste
  • 1 hovedret
  • 3 garniture/ tilbehør
  • 1 dessert

Kr. 279,-

Buffet 4

  • 3 forretter eller oste 
  • 2 hovedretter
  • 3 garniture/ tilbehør
  • 1 dessert

Kr. 299,-

Buffet 5

  • 4 forretter eller oste 
  • 2 hovedretter
  • 3  garniture/tilbehør
  • 1 dessert

Kr. 339,00

Buffet 6

  • 4 forretter eller oste
  • 2 hovedretter
  • 4 garniture/ tilbehør
  • 2 desserter

Kr. 379,00

Menu

Forretter

  • Tarteletter med høns i asparges
  • Tunmousse med salat og dressing
  • Kold torskeanretning med rejer og dressing ( + 15,-)
  • Hønsesalat på ananas  
  • Spansk Serrano med sprøde salater, melon og dressing
  • Kyllingesalat på sprøde salater med karry og bacon
  • Klassisk rejecocktail med store rejer, asparges ( + 10,-)
  • Røget dyrekølle på sprød salat med bær og marinade ( + 10,-)
  • Hvidløgsmarinerede kæmperejer på sprød salat med hot chillidressing ( + 15,-)

Der serveres brød til alle forretter

Hovedretter

  • Flæskesteg
  • Svinekam stegt som vildt
  • Marineret kalkunbryst
  • Svinemørbrad a la creme med svampe (+ 15,-)
  • Glaseret skinke 
  • Kogt hamburgerryg
  • Kyllingebryst 
  • Helstegt Kalveculotte med timian
  • Lammekølle med rosmarin 
  • Helstegt oksefilet ( + 15,-)
  • Coq au vin – Unghane i rødvin med løg og urter, bacon og svampe ( + 15,-)

Garniture

  • Broccolisalat med bacon
  • Gulerrodssalat
  • Blandet salat med mormordressing
  • Spidskålsalat med æbler og tranebær
  • Rødkålssalat med appelsin og valnødder
  • Bulgursalat med forårsløg og rød peber
  • Pastasalat 
  • Coleslaw med hjemmerørt dressing
  • Bagte rodfrugter
  • Timian gulerødder
  • Bønner med bacn
  • Ærter med perleløg
  • Flødekartofler med hvidløg
  • Saltbagte kartofler
  • Provence kartofler med timian
  • Pommes frites
  • Kartoffelbåde med skræl
  • Klassisk dansk kartoffelsalat
  • Små nøddebagte kartofler
  • Rødvinssauce
  • Bearnaise sovs
  • Svampe flødesovs
  • Fløde/sky sovs

Desserter

  • Trifli med bær, creme, makroner og fløde
  • Guldkage med hindbær og flødeskum
  • Chokoladekage med friske frugter
  • Chokoladekage med rørt is
  • Pæretærte med cremefraiche
  • Æbletærte med cremefraiche
  • Gammeldags æblekage med flødeskum
  • Rabarbertærte med cremefraiche
  • Frugtsalat  med  vaniljecreme
  • Hjemmelavet is med bærsovs 

Oste

  • Fransk Brie med druer
  • 2 slags oste med druer og oliven  ( + 10,-)
  • 2 slags oste med druer og oliven og nødder  ( + 20,-)